Comissions mixtes

Qui som | projecte

Les comissions mixtes són equips de treball integrats per famílies del centre, alumnat i l’equip pedagògic i cadascuna de les quals s’ocupa d’un àmbit d’actuació. Tenen caràcter estable, amb una previsió d’objectius que es va treballant entre les famílies i els mestres que en formen part.

La participació de les famílies és vital per enfortir entre tots i totes el projecte de l’escola. Si esteu interessats a formar part d’alguna comissió o grup de treball, podeu posar-vos en contacte en l’horari d’atenció o a través del telèfon o el correu electrònic dle centre.

Actualment les comissions mixtes i en que estem treballant son:

  • Comissió igualtat i conviència

És un equip que s’ ocupa de facilitar la relació entre els infants, les famílies i la resta de membres de la comunitat educativa. Organitzen accions que ajuden a que els infants es coneguen i interactuen, per ajudar a la cohesió de la comunitat educativa i resolen dificultats en les relacions que hi puguen sorgir.

  • Comissió de menjador i migdia

La Comissió de menjador i migdia és l’equip que es fa càrrec de gestionar i organitzar l’estona de migdia juntament amb l’escola, l’empresa de menjador (Serunion) i HortaCuina.

Una vegdada al mes, la comissió es reunirà per tal de vetllar per uns menús saludables i equilibrats, promoure activitats i tallers per als infants i les seves famílies sobre alimentació i hàbits saludables i revisar contínuament les necessitats qeu vagen sorgint en el temps de migdia al centre.

  • Comissió de festes

La Comissió de festes és l’equip que es fa càrrec d’organitzar i dinamitzar les festes i celebracions que es celebren a l’escola: festa de benvinguda/tardor, festa de hivern/Nadal, festa de primavera/Carnestoltes…