Estació metereológica

Serveis

EL CENTRE HA CREAT UNA WEB AMB LES DADES METEOROLÒGIQUES DE MELIANA

L’ estació que aporta les dades ha obtés el segell de qualitat destacada de meteoclimatic.com

El centre dóna un servei a la població amb la posada en marxa de la pàgina web www.meteomeliana.es que permet compartir les dades de l’ estació meteorològica que en 2008 es va instal·lar a iniciativa de l’ associació de mares i pares (AMPA).

Aquesta web a més d’ oferir dades en temps real i durant les 24 hores del dia de les variables meteorològiques, permet la consulta de les prediccions, satèl·lits, radars de precipitació, alertes etc. Però principalment la web està enfocada per a l’ aprenentatge d’ aquesta ciència, tant per a majors com per a menuts, amb un disseny senzill i didàctic i espais on poder fer preguntes i anar construint materials educatius.

Seguint aquesta línia, l’ estació permet als alumnes anar recopilant les dades, treballar amb elles de manera matemàtica, comprendre millor el seu medi ambient més immediat i les repercussions del clima en la vida de les persones.

L’ estació meteorològica ha obtés el segell de qualitat destacada que atorga la web www.meteoclimatic.om, font de referència en quant a dades de l’ oratge de la majoria de mitjans de comunicació peninsulars, fet que aporta garantia de fiabilitat en les dades.