Multimèdia

Nosaltres

telecrist

Des del curs 2015-16, els alumnes de 5é i 6é de primària amb la tutora Pilar  i Jacobo, mestre especialista d’Educació Física, porten en davant un projecte d’innovació educativa molt interessant. Aquest du a terme un informatiu, on els alumnes són càmeres, periodistes, locutors i entrevistadors, que donen vida al TELECRIST, un noticiari mensual de 15 minuts aproximadament, que emet per internet i que es pot visualitzar al blog del centre.

Aquest tracta de l’actualitat del centre, de la localitat, de la comunitat i del món, treballa els continguts del currículum des d’una perspectiva molt motivadora, on els llibres de text han estat desplaçats per tota una sèrie d’activitats molt interessants per als alumnes, mitjançant les quals, aquests, aprenen a parlar en públic, a llegir, a escriure, amplien el vocabulari, aprenen a escoltar, són capaços de extraure informació i transmetre-la… a més a més, la llengua vehicular és el valencià, però també s’utilitza el castellà i l’anglès. Aquest treball contribueix a que l’aprenentatge siga significatiu i tinga repercussió en l’entorn.

 En aquest sentit, aconseguim traspassar els murs de l’escola, amb aquest aparador del treball realitzat al centre que ens relaciona totalment amb l’entorn, al mateix temps que el fa protagonista, la qual cosa, afavoreix la motivació en els alumnes i en general en tota la comunitat educativa.